Email

IMG_2489

Mikä hurja kaupunki Delhi onkaan! Korvat täyttyvät koirien haukunnasta ja jatkuvasta tööttäilystä. Nenään leijjailevan virtsan tuoksun peittää heti seuraavalla kulmalla masala tai suitsukkeet. Todellista aistien pommitusta!

Samalla ympärillä pyörii tusina intialaista miestä; “auto riksa? pants? fridge magnets?”. Kaikilla on jotain asiaa ja kaikki on “bisnes miehiä”.

Mutta ei kaikki pahoja ole. Yksi esimerkki on hahmo nimeltä Ravi.

Ajattelimme kävellä hotellilta Connaugh Placeen läpi Paharganj:in. Huono idea. Olimme pitkän aikaa ainoat länkkärit täällä ja meitä alkoi oikeasti jännittää. Repussa kamera, joka on näille kavereille lottovoitto. Ja heitä oli paljon.

Sitten tapasimme miehen joka halusi johdattaa meidät Connaugh Placeen. Oli kuulemma töissä samalla suunnalla. Niin vissiin ajattelimme ja emme välittäneet koko kaverista. Hetken päästä kävi kuitenkin ilmi että Ravi on vain metrossa töissä, eikä halunnut meiltä mitään. Ravi kertoi että nuo alueet ovat todella of limits teidän kaltaisille matkustajille. Ja näin on! Sinne ei enää mennä, ja jatkossa mietitään minne mennään.

 

IMG_2562 IMG_2557

Kurjuus ja köyhyys on kokoajan läsnä puhumattakaan goijareista, jotka vaaivat joka kulmalla. Vastapainona kaikelle tälle kaupunki on värikäs ja sykkivä ja tarjolla on sensaatiomaista ruokaa. Ja kun näitä bisnes miehiä ei mitenkää noteraa saa olla melkein rauhassakin. Ihmeen hyvin sitä tällaisetkin pienen kuuden miljoonan asukkaan maan kansalaiset sopeutuu tällaiseen valtavaan 13milj. asukkaan suurkaupunkiin. Namaste!

 

Share on Facebook

Yksi miete poustista “Delhi!

  1. Voi hurja, olkaa varovaisia myöskin katukeittiöiden suhteen. Kaikki tuttavamme ovat Intian tuliaisena tuoneet ripulin. Muuten kiva lukea missä liikutte.

Kommentoi ihmeessä

Your email address will not be published.

Top