Email

IMG_2059

…kortilla …(paitsi Samulla).

Se on sitten kohta enää kuukausi aikaa reissun alkamiseen. Huh huh, kylläpä aika onkin mennyt nopeasti siitä hetkestä, kun päätimme, että nyt on se oikea aika lähteä tuntemattomille vesille sekä irrotua tästä ihanasta ja turvallisestakin elämästä ja suunnata poluille, joita emme ole ennen talloneet.

Tekemistä piisaa vaikka muille jakaa. Rokotteet, muutot, tavaroiden myynti ja sijoittelu, jne. Onneksi kaikku sujuu kuin itsestään kunhan homma lähtee kunnolla käyntiin. Kaikkeen tähän organisointiin on ollut isona apuna suuri tukko matkakirjoja sekä muiden matkalaisten kokemukset. Mietityttää vain, että millaistahan tämä touhu on ollut 20 vuotta sitten saatika 40, kun tiedon saanti oli tuolloin vielä huomattavasti hitaanpaa ja työläänpää.

Niin ja sitten on Samu, joudumme kohta eroon Samusta! Pikku herrahan menee siis joka menee Kemiin mummolaan. Siellä Samulla on onneksi takapiha, ja paljon seuraa, joten liekö enää vuoden päästä helsinkiin halutakkaan. Mutta ikävä tulee olemaan suuri, niin kuin kaikkia läheisiäkin; ihmisiä, ystäviä ja sukulaisia.

Uh, tällä hetkellä olemme todella kiireisiä. Molemmilla on kovasti työkiireitä, ja siihen päälle kaikki tähän matkaan liittyvät asiat päälle. Voi sanoa, että aikaa ei ole juurikaan ylimääräistä. Onneksi kaiken tämän tohinan kestää, kun pitää mielessä, että kohta näistä asioista ei tarvitse murehtia pitkään aikaan!

Share on Facebook

Yksi miete poustista “Odottavan aika on…

Kommentoi ihmeessä

Your email address will not be published.

Top