Email

IMG_6756512f8365c4140.jpg

Kuala Lumpur. Petronas Towers, älyttömiä ostoskeskuksia joiden sisältä paljastuu puolikas linnanmäki, kalliita luksuskauppoja, jotka vastaa pintalaltaan kahdeksaa suomalaista kotia. Hotellin kokoisia yökerhoja, ja ravintoloita kaiken maailman makuihin. Vaihdos Nepal/Intia akseliin on uskomaton!

Mutta KL on muutakin. Meille KL on parhaimmillaan pieniä katuruoka kojuja, kadulla leikkiviä lapsia sekö ytävällisiä tavatallaajia. KL City Centerillä tee maksoi aamulla 12 RMP, kun taas illalla Chow Kit:llä nautittu tee oli 1RMP.  Paitsi että Chow Kitin tee oli maistuvampi, saimme välittömästi juttuseuraa paikallisista. KLCC:llä ainoa saavutettu yhteys oli “How’s your tea, Sir? Edellisinä iltana kun Henu kävi haistelemassa Chow Kitin iltatunnelmaa, ei hän kehdannut istua kadunvarsikuppilaan kun ei kuitenkaan ostaisi mitään. Minuutin istuttuaan kostealla katukivetyksellä, kiikutti ystävällinen mies Henulle tuolia, ja vaati istuutumaan. Hetken päästä oli sinunkaupat tehty, kätelty lapset ja teet juotu.

Kaikenkaikkiaan KL on älytön paikka. Ehdoton pitstoppi kaikille kiinanmerellä matkustaville. Budjetti matkustajan pitää vain katsoa missä syö, juo ja nukkuu. Suosittelemme lämpimästi Chow Kitin aluetta. Halvat hotellit, älytöntä ruokaa ja kun mieli tekee tuhlata arvokkaita ropojaan monorail kuljettaa matkalaisen helposti ja halvasti keskustaan ja takaisin.

 

 

 

 

 

Share on Facebook

3 mietettä poustista “Kuala Lumpur

  1. Varmaankin aika shokeerava muutos viidakon jälkeen upeat Petronas Towewrit ja mjuut hienot rakennukset.

    • Ei kun Trader´s Hotellin baarista. Herää aamulla aikasin, pakkaa uikkarit ja pyyhe. Siellä on uimaallas, eikä kukaan kysele mitään. Sinne vaan uimaan KL:n parhaisiin maisemiin, ja ilmaiseksi.

Kommentoi ihmeessä

Your email address will not be published.

Top